Hur dagen har gått

Glömda alarm, försov mig och skolsköterskan ringde mitt när hon inte skulle ringa!

I dag har inte alls gått så bra. Skulle upp 2 minuter i 7, för att ringa vårdcentralen angående mina och dotterns potentiella sjukdomar och jag missade det helt! Orsak? Jag trodde att jag hade satt alarmen förra veckan, men de var av någon anledning avknäppta!

Men jag fick tag på Apoteket i alla fall och där hände nästa krux: mitt paket har slarvats bort i posten! Mitt personnummer, namn, adress och personliga medicinordinationer sitter på de läkemedel och paket som slarvades bort! Jag kan säga så här, jag är förbannad. Så förbannad att jag beslöt mig för att få pengarna åter och sluta använda postgången för att beställa läkemedel.

Efter den timmen var över var det en och en halv timme kvar tills skolsköterskan skulle ringa. Så jag beslöt mig för att börja färga håret… När jag håller på och sätter i det sista av hårfärgen, ringer mobilen. Då är det skolsköterskan som ringer FÖR TIDIGT!

Av med kladdiga plasthandskar, få ingen hårdfärg på varken mobilen eller annat, svara i telefonen och säga hej utan att låta varken irriterad eller andfådd. Check! Hoppas jag i alla fall!

Om fem minuter ska jag åka till psykologen och därefter handla till dotterns skolstart (och ta ut läkemedel på grund av postens slarv!). Hoppas, hoppas att det går bättre.

Jag har ingen bra måndag.

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: