Mobbning och dag på stan

Mobbningen av dottern har eskalerat på skolan och ett gott avslut på en annars jobbig skoldag.

I dag slutade dottern tidigare från skolan eftersom hon skulle till sjukgymnasten. Efteråt åt vi hemma hos mormor och åkte vi till ett fik utanför stan. Det var jättemysigt!

Fiket låg i utkanten av en by och bestod av en affär, trädgård och fik. Ute i trädgården fanns det många vackra blommor, plantor och skulpturer att titta på. Vackrast var nog den stora fontänen för 4500kr!

På bussen till stan berättade dottern om att hon blir utskrattad, uttittad och utstött på skolan. Det har till och med gått så långt att hon inte har någon att vara med och eleverna säger elaka saker om henne mitt framför henne. En tjej vägrade till och med att göra ett grupparbete med henne!

Så det blir att kontakta skolan igen. *suck* Det är lite som specialpedagogen sa på dotterns skola, ”Eleverna kanske inte behöver gilla varandra men de ska hantera varandra schysst!”

Efter fikat åkte vi in till ett köpcenter utanför stan och gick in på H&M. Dottern hittade kläder för 1000kr! Jag sa nej, men mormor sa ja och betalade för hela kalaset. Jag är så tacksam!!

Väl hemma blev det japansk ramen med kyckling, grönsaker och löskokta ägg i en chili- och kycklingfond. Mums!

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: