Födelsedagsfirande

Födelsedagsbricka, uppvaktning, presenter, tårta och favoritrestaurangsbesök.

Gick upp precis som vanligt i morse och satte mig vid datorn. Så kommer dottern in och sjunger för mig. What!?! ”Grattis på födelsedagen”, sa hon och räckte fram en present; en bok av Yoyo Moyes. Då slog det mig, det är ju min födelsedag i dag!

Det är lustigt att jag glömde bort det eftersom jag bjöd in släkt och vänner till denna vecka och bokade min favoritrestaurang i går. Vips! Så var det bortglömt när jag vaknade i morse.

Dottern, min käraste gullunge, ville inte till skolan i dag. Hon höll på att spy i morse men hon är alltid krasslig så det går inte att hålla henne hemma för t.ex. illamående för då skulle hon aldrig vara i skolan. Hon blir mobbad i skolan så det är inte så konstigt att hon mår dåligt.

Fast hon har alltid haft problem med illamående, krämpor och har haft lätt för att bli förkyld också. Illamåendet är en av orsakerna till varför hon inte äter så bra och någonting hon har dagligen. Vi har tagit in henne flera gånger på läkarbesök men eftersom dottern vägrar att ta blodprov, kom de inte fram till någonting. En moders oro.

Vädret ska bli soligt i dag, säger SMHI. Det blir första soliga dagen på länge. Det är ändå väldigt disigt nu på morgonkvisten, men jag är optimistisk. Solen går ju upp trots allt och det är jag tacksam för!

Efter morgonuppvaktningen gick vi ned till köket och jag tog frukost och serverade det på en silverbricka. Téet serverades i födelsedagskoppen. Nu är det egentligen inte jag som ska göra denna procedur på min födelsedag, men jag ville ha rostat bröd och jag ville ha té och jag ville bara ha det precis så som jag tillreder dem. Familjen fick komma med presenter och födelsedagskort istället!

Jag fick två födelsedagskort: ett från svärföräldrarna och ett från min man. Fick två böcker, en från dottern och en andra från gubben. Dessutom fick jag ett ögonfransserum för långa fransar också som jag testar just nu. Serumet heter Poppy Austin och är 100% veganskt. Känns både skönt på, var lätt att applicera och hade bra instruktioner. Nöjd! Nu får vi bara hoppas att den fungerar också!

Tårtan, den står inne i kylskåpet och det är först i eftermiddag efter att dottern har kommit hem från skolan, som vi ska fika. I kväll ska vi gå ut på favoritrestaurangen och äta. Det blir gott-gott i dag!

Hur mycket jag fyller minns jag aldrig och tacka Gud för det, för det vill jag nog inte komma ihåg i alla fall!

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: