Yikes, gjorde jag just detta?!?

Jag skickade i väg dottern till skolan trots att hon klagade på alla möjliga krämpor och sjukdomar. Jag känner mig som världens sämsta mamma!

I morse var det hemskt att få i väg dottern till skolan. Hon kunde inte hitta rena byxor. Hon hade inte ätit frukost (så jag packade ned frukost åt henne.) Hon kunde inte hitta en tröja som passade (fast hon har över 40 T-shirts och tröjor!)

Sen var det detta med att hon var ”sjuk”. Vilken mamma som helst hade hållit henne hemma i dag. Men icke jag! Usch, jag känner mig som ett förbaskat svin.

Så varför gör jag på detta viset? Ett vanligt symptom på hennes diagnoser (ADHD, ångest och autism-symptom) är just skolvägran och vi föräldrar får ständigt höra ursäkter varje morgon från våra ungdomar. Vi måste få i väg dem ändå. På något sätt.

Och man känner sig som en stor skit när man gör det.

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: