Bättre dag

I går var en bättre och lugnare dag. Inga hot och dottern sa till och med att hon älskade oss. I dag sa hon det igen. Det känns bättre men också förvirrande. Det är tufft när hon går från en extrem känsla till en annan.

Det är ett annat stort problem: det känns aldrig som om jag kan läka från min PTSD eftersom jag har ett våldsamt barn.

Men ändå skulle jag aldrig byta ut henne för allt smör i Småland.

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: