Instagram

Falska konton, mobbing och en rektor som förstår.

Dottern talade med mig i morse om att hon tror att någon elev på skolan har skapat ett falskt Instagramkonto i hennes namn. Det började med att en tjej i klassen kom fram till dottern och frågade henne varför hon hade varit och tittat på klasskompisens Instagramkonto.

Till detta hör att dottern inte har ett Instagramkonto i hennes namn. Hon har ett helt hemligt konto, med ett hemligt namn och utan kompisar från skolan i följarlistan.

Därför VET hon att någon måste ha startat upp ett Instagramkonto i hennes namn.

Några tjejer i klassen har dessutom gått till rektorn och begärt att de ska sitta tillsammans med dottern och tala om någonting. Om vad vet inte dottern. Men jag har talat med rektorn nu på morgonen och vet hur skolan ser på händelserna mellan dottern och övriga tjejer på skolan.

Skolan vill få ett avslut på mobbingen mot min dotter, ser hur dåligt min dotter mår och står på hennes sida. De ska både ta upp dotterns mående i skolhälsoteamet och vad hon utsätts för i skolan.

I dag kom dottern hem tidigare från skolan eftersom hon hade haft ännu en panikattack. Mobbingen har gått så långt att hon kritiserades i går för att bara ha TITTAT på en elev som talade inför klassen. Nedbrytningen av dottern är total!

Vi hoppas på att få ett avslut på denna hemska mobbing.

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: