Bättre dagar

I dag är en av bättre dagar. Dottern gick trots allt till mötet med rektorn och flickorna och alla höll med om att de skulle uppföra sig mot varandra.

Dottern berättade att hon hade släppt sin ilska mot dem och att hon sagt till flickorna att hon inte var arg på dem längre för det som hände i onsdags förra veckan.

Det känns skönt!

I dag fick vi mota upp henne ur sängen och tvinga i väg henne till skolan. Jag och min man kom överens om att vi ska berätta för dottern att sköter hon inte skolan så kommer vi att ta all elektronik och hennes månadspeng från henne.

Hårda bud, men hon måste sköta skolan!

I dag har hon varit med på alla lektioner förutom den första lektionen samt idrottslektionen. Det är ett stort framsteg!

I övrigt har jag sökt frilansjobb i dag också och listat flera tidningar i Sverige och Storbritannien som jag vill skriva för. Än så länge har ingen tidning hört av sig. Men jag ger inte upp!

I dag ringde jag också till specialistdjursjukhuset i Strömsholm för att de ska skicka vår katts uppgifter till vår lokala veterinär. Detta eftersom han behöver opereras i tassen.

Han har en slags metallspik i tassen som har stabiliserat hans ben efter att han bröt den; han blev påkörd av en bil för ett par år sedan.

Det har tidigare gått bra att ha kvar spiken i benet men nu i veckan verkar han ha såpass ont att vi måste ta in honom till veterinären. Det är veterinären som vill ha hans uppgifter från där han opererade benet.

Detta är nu åtgärdat så vi kan ta honom till veterinären nästa vecka.

I övrigt har mina båda gästinlägg på Jossans blogg och respektive Saras blogg blivit publicerade! Yay! Länk till dem kommer i ett separat blogginlägg. Sara kommer också att skriva ett gästinlägg på min blogg.

Så roligt!

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: