Hälsan

Hälsan är så viktig. Har du den kanske du tar den för givet, men har du den inte berör det ofta din hela värld. Jag är inte frisk och för mig berör min hälsa konstant.

Jag har fått tillbaka min hosta från helvetet. Den gör att jag inte kan gå till kören, inte besöka vänner eller gå ut. Jag hostar så jag kräks flera gånger per dag.

Men vi tror nu att den försämrade hälsan kan bero på allergi, astma och polyp. Jag tar därför allergitabletter varje dag och använder min astmainhalator. Det har blivit bättre faktiskt, jag kräks bara några gånger per dag nu. Istället för 5-6 gånger som det var förut.

Det är positivt och gör att jag känner mig gladare.

I dag pluggade dottern (som har ADHD, ångest och autismsymtom) på lovskolan med sin nya medicinering och hennes koncentration har blivit mycket bättre. Hon bad om hjälp av läraren, förstod förklaringar i matematiken (hör och häpna!). Hon lärde sig till och med mattetal och fyrans multiplikationstabell!

Dottern ligger annars på tredje-fjärde klass i grundskolans matematik. Hon är fjorton år och har nästan aldrig kunnat ta in när någon förklarar matematik för henne.

Det här är mycket goda nyheter!

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

2 reaktioner till “Hälsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: