Min kortnovell

Skickade in min kortnovell i dag på engelska till The Bitchin’ Kitsch tidning i USA. Har jobbat stenhårt med min kortnovell: har haft en redaktör som har tittat på den två gånger, en korrekturläsare har rättat den, jag har rättat den mer än tio gånger, tagit bort FLERA repetitiva ord (som but, it, that, this, when, med mera).

Sist men inte minst har jag kört kortnovellen genom Grammarly, Google Docs och min skrivare. Jag har bytt font; läst den igen. Jag har läst den högt några gånger; rättat den igen, osv, osv.

Nu håller vi tummarna för att min kortnovell blir antagen!

Tyvärr får jag inte publicera min kortnovell på bloggen. Det är nämligen som så att i de flesta fall vill tidningarna att kortnoveller ska vara opublicerade sen tidigare. Därför, om jag får min kortnovell publicerad i The Bitchin’ Kitsch så kommer jag troligtvis inte kunna publicera min kortnovell på bloggen.

Men det är det värt!

Så ni läsare får tyvärr hålla er till godo med att jag har skrivit en kortnovell men inte läsa den. Däremot, OM jag får min kortnovell publicerad så kommer jag att länka till den här på bloggen. 🙂

Önska mig lycka till!

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: