Det går framåt…

Diskuterar mina barn- och ungdomsböcker just nu med två riktigt duktiga personer inom skrivar- och illustrationsvärlden.

En illustratör ska eventuellt hjälpa mig med illustrationer till en barnbok som jag har skrivit. Och, den andra personen är duktig på att hjälpa författare med att strukturera upp deras scifi-böcker.

Det behövs! För jag kan varken illustrera något värst bra och jag känner att jag har fastnat med min bok.

Det känns behövligt!

Visst orkar jag bara att skriva 1-3 timmar per vecka eller inte alls. Men, det betyder mycket att inte vara ensam i mitt författarskap och att jag i sinom tid ska få fler böcker utgivna.

Min plan är att kunna överleva på min bokförsäljning och som frilansande journalist. Men det är en lång uppförsbacke dit när man är sjuk och sjukskriven.

För jag fick just reda på att min sjukskrivning har accepterats och gått igenom hos Försäkringskassan! Jippi!

Tack, gode Gud för att min läkare var så grundlig och skrev ett toppenbra och utförligt läkarintyg. Och, att hon såg hur dåligt jag fortfarande mår.

Har just nu blandad skov och det ska tydligen vara rätt farligt och dåligt. -_-

Med Socialtjänsten har de startat en utredning för att se om vi kan få hjälp av dem med familjesamtal. Detta eftersom dottern misshandlar oss psykiskt och fysiskt.

Anmälde ju henne till polisen sist hon misshandlade mig. Misshandeln skedde då med en hård och stor kopp som hon kastade rakt i ansiktet på mig. Jag har fortfarande fysiska och psykiska men efter händelsen.

Det går med andra ord framåt.

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: