Gott Nytt År!

Ursäkta för att jag inte har önskat er gott nytt år förens nu. Jag har inte mått bra alls eftersom den här julen har varit extra stressig. Har känt mig helt utpumpad!

Den 23 december åkte vi till min bror i Norge och hans familj i två nätter. En av våra katter hade fått motorolja över hela pälsen visade det sig när hon kom in till lunch den 23:e.

Suck.

Det var bara att ta in henne till veterinären för att bli rakad. 3000kr fattigare och gravt försenad tills min bror, på grund av troligtvis en granne som inte hade tagit upp sin motorolja.

Grr…

Kvart över tolv på natten kom vi fram till min bror och hans familj. Helt slut var vi, alla tre! Förutom tråkigheter på vägen, gick julfirandet ändå rätt bra.

Vår nya bil (för vi fick köpa en ny strax innan Norgeresan, eftersom vår gamla hade gått sönder), klarade sig galant hela vägen! Tack gode Gud!

Den 28:e var det dags för att fira jul hos min andre bror uppe i Stockholm. Vi firade också en av mina brorsdöttrar eftersom hon fyllde år den 28:e.

Därefter hade orken försvunnit för mig. Har tagit igen mig sedan dess och fick tacka nej till ett besök till ett spa med mina vänner eftersom jag inte orkade.

De ville dessutom resa kl. åtta på morgonen och komma hem klockan sju på kvällen. Det skulle jag aldrig orka med! Inte när man är sjukskriven i alla fall.

I morgon har dottern besök av Socialen, eftersom de utreder just nu om vi har rätt till familjesamtal hos dem. Får vi inte det genom dem, tänkte vi vända oss till Svenska Kyrkans Familjerådgivning.

Den kostar 100kr per gång och person, men är gratis om man är låginkomsttagare.

För övrigt har dotterns humör varit bättre på sista tiden. Jag och min man fick nog förra månaden och gav henne teknikförbud tills hon började uppföra sig schysstare igen.

Det fungerade! Halleluja!

Nu ska jag försöka att vila igen och önskar er en riktigt god start på det nya året!

Kramar,
Åsa

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: