Vad händer?

I tisdags skulle vi ha SIP-möte men på grund av att dottern har blivit förkyld, fick vi ställa in. Hon skulle också plocka ut en liten pillidutt som hon hade pillat in i örat nu i onsdags, men det fick vi också ställa in.

Sist vi var och skulle plocka ut ”pillidutten” på sjukhuset så fick dottern en panikattack och läkaren avbröt försöket. Nu i onsdags skulle hon få lugnande och de skulle ta ut föremålet när hon är groggy. Men ska jag vara riktigt ärlig så tror jag inte att det kommer att fungera.

Jag tror inte att vi kommer att få ur föremålet ur örat nästa gång heller för så värst groggy kommer hon nog inte att bli. Det slutar nog med att hon blir besviken eftersom lugnande inte ger det resultat hon förväntat sig.

Dessutom är läkaren som utför proceduren för otajmad. Vi skulle ha haft möjlighet att få ut den sist men då var han inte snabb nog. Det var en lucka där på 30 sekunder som dottern var redo och avslappnad och då förberedde han sina instrument istället. Det är inte lätt när man gör det svårt.

I dag var en sådan skön och varm dag att dottern, som nu ännu inte är symtomfri men som mår tillräckligt bra för att vara ute, låg och solade. Hon satte ihop studsmattan helt själv och låg och solade på sin kreation. Hon är så kompetent!

I övrigt har det varit full rulle fast vi bara har varit hemma. Just på grund av att jag har tagit hand om ett sjukt barn.

Hoppas att ni har haft en god vecka!

Kramar,
Åsa

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

4 reaktioner till “Vad händer?

    1. Tack detsamma! Älskar att se dina bilder. Är de från din tomt?
      Tack, tack! Min man följer med i morgon när vi ska ta ut pillidutten ur örat. Jag tror att det hjälper dotterns ångest att vi alla är med. Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: