Uppdateringar

Här kommer några korta uppdateringar om vad som sker i mitt liv just nu.

Dottern har haft någon slags magsjuka sen i torsdags förra veckan. Sjukvården vet inte vad det är men spekulerade till slut i att det var magsjuka, men nu har det gått en vecka och enbart hon är sjuk och den släpper inte.

Stackaren. Lider så med henne. Därför ska vi iväg igen till sjukvården för att göra en utredning. Turligt nog äter hon bra: halva portioner och ofta. Hon får därför i sig näring och vätska i alla fall.

Men jag är orolig för henne. I dag var hon såpass pigg att hon orkade gå ut lite i trädgården och få lite solljus. Därefter satt vi på altanen och löste korsord tillsammans. Det var så mysigt och fint.

Vi har haft många fina stunder nu när hon är sjuk. Hon är väldigt mammig och kärleksfull, så det är en ren fröjd att pyssla om henne. Men det är utmattande!

Lagar mat och passar upp hela tiden. Sitter med henne också även när hon inte vill ha någonting, eftersom hon inte vill vara ensam. Just nu när jag sitter och skriver så sitter min man med henne.

I dag fanns det inga lediga tider på vårdcentralen. Hoppas att det finns det i morgon, fredag.

Jag har kommit in på universitetet! Ska börja studera på distans och halvfart. Det tror jag passar mig bra. Börja lite försiktigt. Tydligen är det nästan ett rekord på antagningar på universiteten i Sverige i år. Roligt att vara en del av det.

Ha det så bra!

Kramar,
Åsa

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: