Semester!

Denna vecka åker jag, dottern och min mamma på semester. Vi ska bo på ett hotell inte så långt från oss som har swimmingpool. Det ska bli så skönt!

Dottern har slutat med alla sina mediciner sen hon var magsjuk. Hon tog Seraquel Depot och Sertralin varje dag förut. Den första är mot ångest och den andra är antidepressiva.

Nu ska hon börja med att ta Seraquel Depot igen mot ångesten. Hon ska börja med att ta en tablett i tre dagar och därefter ska hon gå upp till två tabletter.

Om två veckor ska en ny sjuksköterska från BUP ringa mig, vi ska nämligen byta sjuksköterska eftersom vår nuvarande (som är underbart sympatisk, noggrann och lyhörd) ska studera tills i juni nästa år.

Jag vet att det finns en sjuksköterska på vår BUP-mottagning som är tvärt emot vad vår nuvarande är. För jag har en kompis vars son har ADHD och ångest och han gick hos en sjuksköterska som inte lyssnade. Han blev nämligen självmordsbenägen av ADHD-medicinen.

Den sjuksköterskan antecknade inte vad mamman hade sagt och mamman fick själv ta tag i läkaren på BUP för att få någon ordning på det hela. Skandalöst!

I övrigt så har jag slutat vara sjukskriven och söker aktivt jobb. Sökt jobb lokalt, hemmajobb och även jobb i Malmö och Stockholm. Dessutom kom jag in på universitetet till hösten, och har sökt studielån. Så vi får se vad som händer till hösten och vad jag gör då. Sluta skriva vet jag i alla fall att jag inte kommer att sluta med!

Stoppade just dottern från att ta med sig min alkohol upp på sitt rum. Vad i! Femtonåringar, säger jag bara! Det blir att låsa in alkoholen eller kasta bort och inte ha någonting hemma.

Men nu ska vi åka på semester och lapa sol och njuta av bad och ledighet. Det ska bli underbart! Är åter igen nästa vecka, så det blir ingen paus från bloggandet tur nog.

Vi hörs igen nästa vecka!

Kramar,
Åsa

Publicerad av asawilliams

Jag heter Åsa och jag är bloggare på www.jagochminadiagnoser.se Jag och Mina Diagnoser är en blogg för mental ohälsa och diagnoser. Här får du en inblick i mitt liv och hur det är att leva med mental ohälsa. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: