Om mig

Hej! Jag heter Åsa och på min blogg öppnar jag upp om hur det är att leva med mina diagnoserPTSD, utmattningssyndrom och bipoläritet typ 1. Min tonårsdotter är diagnosticerad med ADHD, ångest och har de flesta autismsymtom.

På bloggen kommer du att kunna följa mitt liv, vardagliga ting, inte-så-vardagliga händelser och hur jag tacklar att leva med diagnoser runt omkring mig (och att ha dem själv).

Som bipolär kan det vara mycket svårt att hantera stress och hantera ekonomin. Någon som lider av PTSD kan ha svårt att hitta rätt hjälp och lever med skräckinjagande flashbacks. Med utmattningssyndrom kan det vara svårt att komma upp om morgnarna, orka vara social och allt kan vara en kamp. Jag berättar om hur jag har gjort för att hantera detta efter flera år av terapi och professionell hjälp.

Jag vill dock påpeka att jag inte är en psykolog, kurator eller läkare. Detta är enbart min egna historia om hur jag har gjort för att överleva och må bättre.

Dessutom kommer ni att få tips om hur jag fick en bättre ekonomi, hur jag slutade att dricka alkohol och hur jag lever ett mer stressfritt liv. Samtliga som har varit en nackdel med att vara bipolär för mig. Ni kommer att få reda på hur du söker in till universitetet och övriga skolor, samt hur du ansöker om extra stöd i och med dina diagnos/dina diagnoser.

Det kommer också att få läsa ärliga blogginlägg om hur det är för mig att leva med en tonåring med ADHD och ångest. Även kommer du att få recept och tips som förenklar vardagen, hjälper dig att spara pengar och leva ett mer stressfritt liv. Saker som har hjälpt mig mycket och som jag hoppas även ska vara till hjälp för dig.

Eventuellt kommer ett och annat blogginlägg om dagens outfit eller senaste köp att slinka med i bloggandet.

Detta är mitt liv, välkommen!

What People Say

Det är bra att spara när det leder till mina drömmar.

Åsa

Bedöm inte dagen efter hur mycket du skördar, utan efter hur mycket du sått inför morgondagen.

Kinesiskt ordspråk

Don’t cry because it’s over, smile because it happened.

Dr. Seuss

Du kan kontakta mig här:


%d bloggare gillar detta: